Reagan responded, "Yes, because for many years I was a Democrat." "But with these considerations firmly in mind, I call upon the scientific community in our country, those who gave us nuclear weapons, to turn their great talents now to the cause of mankind and world peace, to give us the means of rendering these nuclear weapons impotent and obsolete." "Now, so there will be no misunderstanding, it's not my intention to do away with government. It is rather to make it work -- work with us, not over us; to stand by our side, not ride on our back. Government can and must provide opportunity, not smother it; foster productivity, not stifle it." "Well, this administration's objective will be a healthy, vigorous, growing economy that provides equal opportunity for all Americans, with no barriers born of discrimination."
【2014届高考英语一轮复习话题阅读素材36】相关文章:
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(5)附答案
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:名校模拟(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit1《Great scientists》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修8 unit5《Meeting your ancestors》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第12组(含解析)
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题14 阅读理解(押题专练)(原卷版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (22)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21