Ⅱ.选词填空
come into existence,hesitate,thanks to,in response to,surrounding,as long as,aid,inspect,get across,rather than
1.He was happy to be at home again in his familiar ________________.
答案:surroundings
2.Scientists have many theories about how the universe first________________.
答案:came into existence
3.The law was passed ________________
public pressure.
答案:in response to
4.________________ our teacher,we have achieved so many achievements.
答案:Thanks to
5.I spoke slowly,but my meaning didn’t ________________.
答案:get across
6.He ________________ before he answered because he didn’t know what to say.
答案:hesitated
7.I think I’ll have a cold drink ________________ coffee.
答案:rather than
8.________________ you need me,I will stay.
答案:As long as
9.Premier Wen has ever ____________ Linyi,a former revolutionary base.
答案:inspected
10.They were accused of ____________ him in his escape.
答案:aiding
Ⅲ.完成句子
【2016届高考英语二轮精选基础词汇+语法强化练习(03)外研版】相关文章:
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:6(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修6Module 3《Music》(外研版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (77)
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(37)附答案
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍短文改错:创新押题(含解析)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(48) Module6 The Tang Poems 外研版选修8
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(16)A、B卷(附答案或解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21