give away,drop out,appeal to,contain,make up,bargain,annoy,be determined,put off,be aware of 1.He glimpsed at my new watch and said it was really a __________.
答案:bargain
2.The expert said that the government __________ in fact __________ that issue.
答案:was;aware of
3.The millionaire ________________ most of his money to the poor and now he isn’t a millionaire either.
答案:has given away
4.The police ________________ the crowd not to panic and the problem was being solved.
答案:appealed to
5.In the old days many girls in the countryside had to ________________ of school.
答案:drop out
6.Because of the rain the football match has been ________________.
答案:put off
7.I hope you won’t ________________ at all my questions.
答案:be annoyed
8.Many people are tended to eat a lot of vegetables and fruits because they think they ________________ a lot of vitamins.
答案:contain
9.Jack often amuses us by ________________ funny stories.
答案:making up
10.The children ________________ that no one should know anything about the matter.
答案:were determined
【2016届高考英语二轮精选基础词汇+语法强化练习(05)外研版】相关文章:
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十八)必修3Module 6《Old and New》(外研版)
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(22)附答案
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十
★ 河南省三门峡市2014高考英语一轮(暑假)基础训练(5)附答案
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十一)选修7Module 5《Ethnic Culture》(外研版)
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(17)附答案
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修6Module 3《Music》(外研版)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:6(含解析)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(48) Module6 The Tang Poems 外研版选修8
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (97)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21