1.Can you think of a comedian who ________ you ________.
答案:turn;off
2.Liu Xiang ________________ from the race in 2008 Beijing Olympic Games.
答案:withdrew
3.At the news,her voice ________________ with excitement.
答案:trembled
4.Fortunately,we live in a ________________ society and we try to respect each other.
答案:harmonious
5.The report aims to ________________ how these conclusions were reached.
答案:clarify
6.I ________________ an old friend yesterday.
答案:ran into
7.They need a leader they can ________________.
答案:believe in
8.The swimming club is open to families in the neighborhood without ________________.
答案:restriction
9.We need to ________________ further information about the plan.
答案:obtain
10.She has to work at weekends ________________.
答案:from time to time
Ⅲ.完成句子
1.我们试图使他相信危险的确存在。
We try to ________ ________ ________ the reality of danger.
答案:convince him of
2.那女孩以其秀丽的书法而使在场的人惊异。
【2016届高考英语二轮精选基础词汇+语法强化练习(09)外研版】相关文章:
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十一
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(45) Module 3 Foreign Food 外研版选修8
★ 浙江省湖州市2014高考英语完形填空一轮(暑假)精炼(12)含答案
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (6)
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(3)及答案
★ 四川省广安市2014高考英语一轮基础训练题(10)及答案
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练九
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21