Perhaps the most interesting thing about the success story of Zantrex-3, however, is that it is far from unique. There are hundreds of similar products on the market today, and they are bought by millions of Americans. And though Zantrex’s producer makes some exciting statements (“the most advanced weight control compound (化合物)period”), so do the people who sell Stacker 2 and Anorex along with those who sell Carb Eliminator and Fat Eliminator. Almost all of these compounds suggest that they can help people lose weight and regain lost energy, and often without diet, exercise, or any other effort.
1. Britney Spears is a / an______.
A. dancer
B. singer
C. athlete
D. chemist
【答案与解析】答案B。细节信息题。从第1段的大写部分“…POP PRINCESS SPOTTED AT AIRPORT WITH POT OF SLIMMING TABLETS.”可以知道B选项是正确答案。
2. Which of the following is also a kind of weight-loss pill?
A. CVS
B. Rite Aid
C. Wal-Mart
D. Anorex
【答案与解析】答案D。细节信息题。根据第1段的 “Zantrex-3 is also sold at CVS, Rite Aid, Wal-Mart, and other chains,”以及第2段的“…so do the people who sell Stacker 2 and Anorex along with those who sell Carb Eliminator and Fat Eliminator.”可以知道D选项是正确答案。
【2016高考英语二轮(阅读理解)金品训练(10)及答案】相关文章:
★ 常熟市2014高考英阅读理解语一轮(暑假)训练题(1)及答案
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(15)及答案
★ 辽宁省辽阳市2014高考英语单项选择一轮(暑假)训练(15)附答案
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:29(含解析)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:6(含解析)
★ 浙江省湖州市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)精炼(17)含答案
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21