答案:1.of similar size and age; which;such as 2.This is because 3.How ;find 4.as many freeways as
Ⅰ.品句填词
1.The street was ____________(拥挤)with people and the traffic was held up.
答案:crowded
2.The river is heavily ____________(污染), which gives off a smelly smell.
答案:polluted
3.Are there any ____________(相似之处)between the two coastal cities?
答案:similarities
4.With the expansion of ____________(旅游业), thousands of foreigners want to pay a visit to China.
答案:tourism
5.We need to promote an open____________(交流) of ideas and information.
答案:exchange
6.Music is more than a form of ____________(娱乐);it can develop your mental powers.
答案:entertainment
Ⅱ.选词填空
1.Would you like my old TV__________________this camera?
答案:in exchange for
2.Don’t sit too ________________ the screen!
答案:close to
3.She ________________ in my troubles as well as my joys.
答案:shares
4.He ate some bad fish.________________, he fell ill.
答案:As a result
【2016高考英语外研版必修3《Module 2 Developing and Developed Countries》SectionⅢ速效提能演练】相关文章:
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 1 Living well
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit2《The Olympic Games》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修7 unit3《Under the sea》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十五)必修5Unit 5《First aid》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修7Unit 3《Under the sea》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 2 The United Kingdom
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 3 Life in the future
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(五)必修1Unit 5《Nelson Mandela—a modern hero》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十八)选修8Unit 3《Inventors and inventions》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21