Ⅰ.品句填词
1.She has no ____________(缺乏)of supporters.
答案:lack
2.The killer threatened to murder me if I didn’t ____________(服从,顺从).
答案:obey
3.Her husband was an ____________(杰出的)scientist in physics.
答案:outstanding
4.Medicine should not be kept where it is ____________(易接近的,易得到手的)to children.
答案:accessible
5.This store has an excellent ____________(名声)for fair dealing.
答案:reputation
6.The raw materials are struck over and over until they become ____________(变松的).
答案:loose
7.It is ____________(值得的) to consider this point more closely.
答案:worthwhile
8.No one can escape ____________(惩罚) if he breaks the law.
答案:punishment
9.A man’s actions ____________(反映) his thoughts.
答案:reflect
10.They are busy building ____________(保卫) works to defend their country.
答案:defence
Ⅱ.选词填空
get accustomed to,pay off,suspect sb.of doing,set about,as a whole,spit at,to start with,add up to,swell with anger,keep pace with
【2016高考英语一轮复习(福建泉州专用)北师大版必修五《Unit15》强化演练知能闯关】相关文章:
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(35) Module 5 Cloning 外研版选修6
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题16 书面表达(押题专练)(原卷版)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练三
★ 天津市武清区杨村第四中学2016届高考英语一轮复习语法专题五《状语从句》课件外研版
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练七
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二)必修1Unit 2《English around the world》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(25) Module 1 British and American English 外研版必修5
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(七)必修2Module 1《Our Body and Healthy Habits》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21