3. It can be inferred that a Korean studying in the US is likely to _______.
A. use a picture of his face on Facebook
B. adjust to American preferences quickly
C. change his profile photos from time to time
D. put up a photo of his apartment on Facebook
4. According to Dr. Huang, Facebook can help to _______.
A. make up a more extended social context
B. study the diversity of worldwide cultures
C. promote communication between east and west
D. combine different cultures from different aspects
【参考答案】1—4、CDAB
2016高考训练题。阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Scientists fear rising energy bills may lead to an increase in obesity (肥胖) after discovering a link between poorly-heated homes and higher body -fat.
Researchers from the University of Stirling’s Behavioural Science Centre set out to explore claims that warm indoor temperatures have contributed to rising obesity levels in winter.Instead, the team found that people who live in well-heated homes are more likely to have low body mass index (体重指数) levels while those who keep their heating turned down or off tend to be heavier.
Dr Michael Daly, behavioral scientist and senior lecturer, said: "We set out to investigate the scientific claims that cooler indoor temperatures help us maintain a healthy weight by pushing our bodies to use up more energy. In fact, the research suggests people may eat less and burn more energy when in a warmer indoor environment.
【2016届高考英语二轮复习阅读理解训练七十集之连载(32)】相关文章:
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(3)附答案
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第2组(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:体验真题(含解析)
★ 常熟市2014高考英阅读理解语一轮(暑假)训练题(5)及答案
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(44) Module 2 The Renaissance 外研版选修8
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:5(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十一)选修7Module 5《Ethnic Culture》(外研版)
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解七十五十集之连载训练:(5)
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解七十五十集之连载训练:(70)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21