Ms Calland said,“All too often we say yes because we want an easier life when the fact is that we’re only building up problems for the future.We are helping create a generation of youngsters who are blind to the needs of others and the necessity of hard work.”
“Children learn fast—if we sometimes change our mind,they quickly realise it might be worth lying on the floor and screaming for it.Make sure you and your partner are working together on this.Be consistent.And try not to get caught up in competition with other families or friends.”
【语篇解读】 本文是时文阅读。由于父母对孩子圣诞节的要求无限制地满足,产生了“I want it now”一代。
5.What is the main problem with the “I want it now” generation?
A.They are quite selfcentered.
B.They like to live in fairy tales.
C.They waste a lot of money on gifts.
D.They can’t keep their interest in gifts.
解析 细节理解题。从第一段最后一句中的“Youngsters are becoming increasingly selfish”以及倒数第二段中的“a generation of youngsters who are blind to the needs of others”可知“ I want it now”一代很自私、以自我为中心。
答案 A
6.What is probably the aim of “Santa Says No” style sessions?
A.To advise on how to wrap gifts properly.
【2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(37)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit2《Healthy eating》
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习书面表达专题训练:训练6 议论文+记叙文(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修7 unit3《Under the sea》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (42)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 B卷 Word版含解析
★ 江苏省扬州市2014高考英语一轮 阅读理解暑假练习题(10)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十三)必修4Module 5《A Trip Along the Three Gorges》(外研版)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)必修5Module 5《The Great Sports Personality》(外研版)
★ 浙江省湖州市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)精炼(16)含答案
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21