答案: A
.解析: 细节理解题。根据第四段中的“mobile phone networks were interrupted for a short time”可知D项正确。
答案: D
.解析: 主旨大意题。第一段是本则资讯的主旨,C项既点明了事件主题“陨石袭击俄罗斯”,又报道了其后果“1 200人受伤”,所以选C项。
答案: C阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Fear may be felt in the heart as well as in the head,according to a study that has found a link between the cycles of a beating heart and the chance of someone feeling fear. Tests on healthy volunteers found that they were more likely to feel a sense of fear at the moment when their hearts are contracting(收缩)and pumping blood around their bodies,compared with the point when the heartbeat is relaxed. Scientists say the results suggest that the heart is able to influence how the brain responds to a fearful event,depending on which point it is at in its regular cycle of contraction and relaxation. Sarah Garfinkel at the Brighton and Sussex Medical School said:“Our study shows for the first time that the way in which we deal with fear is different depending on when we see fearful pictures in relation to our heart.” The study tested 20 healthy volunteers on their reactions to fear as they were shown pictures of fearful faces. Dr Garfinkel said,“The study showed that fearful faces are better noticed when the heart is pumping than when it is relaxed. Thus our hearts can also affect what we see and what we don't see—and guide whether we see fear.” To further understand this relationship,the scientists also used a brain scanner to show how the brain influences the way the heart changes a person's feeling of fear. “We have found an important mechanism by which the heart and brain ‘speak’ to each other to change our feelings and reduce fear,” Dr Garfinkel said. “We hope that by increasing our understanding about how fear is dealt with and ways that it could be reduced, we may be able to develop more successful treatments for anxiety disorders,and also for those who may be suffering from serious stress disorder.” .What is the finding of the study? A. One's fast heartbeats are likely to cause fear. B. Fear is a result of one's relaxed heartbeat. C. Fear has something to do with one's health.D. One's heart affects how he feels fear. 2.The study was carried out by analyzing ________.
【2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(16)】相关文章:
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(89)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:9(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:名校模拟(含解析)
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(115)
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(62)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 4 Body language
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(14)及答案
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十七)选修6Unit 2《Poems》
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(104)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21