B.Jacqueline's own publishing firm was set up eventually.
C.Jacqueline's views and beliefs were reflected in the books she edited.
D.Jacqueline's achievements were widely known.
答案:C。推理判断题。由文章最后一段信息“In her books she selected for publication,she built on a lifetime of spending time by herself as a reader and left a record of the growth of her mind.”可知她的一些个人观点在自己编辑的书中有所表露,故C项正确。
.The passage is mainly______.
A.an introduction of Jacqueline's life both as First Lady and as an editor
B.a brief description of Jacqueline's lifelong experiences
C.a brief account of Jacqueline's career as an editor in her last 20 years
D.an analysis of Jacqueline's social relations in publishing
答案:C。主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述Jacqueline作为编辑所取得的成就,故C项正确。
—推理判断题。
Expensive perfumes(香水) come in tiny bottles, but many hide a whale-sized secret.
To perfect a particular smell, perfume-makers often use an ingredient that comes from sperm whales, called ambergris. But using ambergris, which helps a perfume last longer, is strongly opposed by many people who think it is wrong to kill whales just so we can sweet, Joerg Bohlmann is neither a perfumer nor a whale expert, He's a plant biologist at the University of British Columbia in Canada. But his discovery of a new plant gene(基因) might push whales out of the perfume business.
【2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(56)】相关文章:
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(29) Module 5 The Great Sports Personality 外研版必修5
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(19) Module 1 Life in the Future 外研版必修4
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit2《The United Kingdom》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit3《Travel journal》
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习书面表达专题训练:Ⅱ卷强化增分练 训练1(含解析)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 A卷 Word版含解析
★ 2016届高考英语二轮复习阅读理解一百四十集选练:(11)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (83)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修4 unit4《Body language》
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(35)附答案
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21