As you get older,it can become more and more tempting to stick to things you are most familiar with.However,giving yourself something new to do can help to keep your brain active,and the more active your brain is,the younger you will feel.
________ It makes life interesting.Don't set your expectations too high—you aren't going to become fluent in a couple of months,for example.Instead,set yourself shortterm goals—to finish a textbook or to practice your skills on a language speaker.The challenge will provide you with a renewed energy for life.
Many people,especially when they are older,are put off going overseas because they are worried about communicating with the local people.However,once you start to learn a language,you will have much more confidence to travel in countries where that language is spoken.Once you are able to buy things,ask directions and have free conversations,you will find travelling much more enjoyable.
One of the best reasons for learning a language later in life is simply because you can.When younger,you probably had little spare time.Now,you probably have more time in hand in that when your family has grown up and you may even have retired.There are so many tools you can use to learn languages these days(the television and Internet are two obvious ones),so you may not even have to pay.
【语篇导读】 本文是一篇说明文。大部分人认为学习外语是青少年的事情,但是作者认为老年人学外语更有优势。本文阐述了老年人学外语的优势。
【(广东专用)2016届高考英语二轮复习精炼:第28天】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二)必修1Unit 2《English around the world》
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 A卷 Word版含解析
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (54)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十六)选修6Unit 1《Art》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(37) Module 1 Basketball 外研版选修8
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第12组(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:5(含解析)
★ 山东省济宁市2016年高考英语复习:时间与原因状语从句基础题
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21