5.According to the last paragraph,the government will________.
A.provide most students with scholarships
B.dismiss some financial aid administrators
C.stop the companies from making student loans
D.go on providing financial support for college students
【解析】 推理判断题。由最后一段最后一句“...the government says that money will
flow uninterrupted.”可知政府将会继续给大学生提供贷款资助。
【答案】 D
B
Farming is moving indoors,where the sun never shines,where rainfall is irrelevant and where the climate is always right.The perfect crop field could be inside a windowless building with controlled light,temperature,wetness,air quality and nutrition.It could be in a New York highrise or a complex in the Saudi desert.
The world already is having trouble feeding itself.Half the people on Earth live in cities,and nearly half of those—about 3 billion—are hungry or illfed.Food prices,currently increasing,are buffeted by dryness,floods and the cost of energy required to plant,harvest and transport it. And prices will only get more unstable. Climate change makes longterm crop planning uncertain.Farmers in many parts of the world already are using water available to the last drop.And the world is getting more crowded:by midcentury,the global population will grow from 6.8 billion to 9 billion.
【2017届高考英语一轮复习课时知能训练:人教版必修五 Unit 5《First aid》】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十)必修4Unit 5《Theme parks》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三)必修1Module 3《My First Ride on a Train》(外研版)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十五)必修5Unit 5《First aid》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(33) Module 3 Interpersonal Relationships Friendship 外研版选修6
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 9 B卷 Word版含解析
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 3 A taste of English humour
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十五)选修8Module 3《Foreign Food》(外研版)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之记叙文:解题技巧(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit1《Festivals around the world》
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 10 B卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21