答案:other
2.解析:excessive是元音开头,所以用an。
答案:an
3.解析:be described as被描述成、被认为。
答案:as
4.解析:这是定语从句。
答案:that/which
5.解析:介词后面用v.ing。
答案:learning
6.解析:修饰名词用形容词。
答案:valuable
7.解析:skills是被用的,所以用被动语态。
答案:be used
8.解析:修饰affect,所以用副词。
答案:greatly
9.解析:用反身代词,说明flaw是在youngsters中的。
答案:themselves
10.解析:从文中看出the result of the game没有the process of learning the sport and other
life lessons重要。
答案:less
.阅读理解
A chicken or egg question about the early universe has been answered by astronomers who say black holes came before galaxies(星系).
Most if not all galaxies,including our own Milky Way,are believed to have massive black holes in their central parts.But did the black holes come first,helping to build galaxies by pulling material towards them,or did they arise in the centre of already formed galaxies?According to new research focusing on the first billion years of the universe's history,the former is most likely to be true.
【2017届高考英语一轮总复习单元测试(十六)】相关文章:
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十五)必修3Module 3《The Violence of Nature》(外研版)
★ 安徽省淮南市2014高考英语一轮单项选择及文章训练(15)及答案
★ 常熟市2014高考英阅读理解语一轮(暑假)训练题(10)及答案
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:体验真题(含解析)
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题14 阅读理解(押题专练)(原卷版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (4)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (1)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21