70.What's the writer's attitude towards GM foods?
A.Enthusiastic.
B.Cautious.
C.Disapproving.
D.Unbelievable.
答案:B 推理判断题。由全文可知,本文作者对转基因食品进行了客观表述,没有明显的褒贬之意,所以其态度是“小心的,谨慎的”。
E
(2017·淄博一模)
Maricel Apatan, 22, stands in the kitchen of the Edsa ShangiLa Hotel in Manila, preparing to decorate a cheesecake. It would seem to be a routine task for a cake chef,but Maricel is no ordinary chef—she has no hands.
Maricel has come a long way since the day in September 2000 when she and her uncle were attacked near their farm. Fortunately, both of them survived, but the 11yearold girl lost her hands. In 2004,she entered a Manila training centre for people with disabilities. She learned how to write and do housework and,more importantly, came to terms with her disability.
After graduation from high school, she took a twoyear Hotel and Restaurant Management course and flourished even though she was the only disabled student in the course. After she moved back to Manila to continue her studies, the media started reporting on this determined young woman. She didn't shy away from the attention. “I wanted others living with disabilities to believe it's possible to live a normal life,”Maricel says.
【高三英语备考总复习人教版必修四:Units 1~2质量过关检测】相关文章:
★ 高三英语备考总复习人教版必修二:Units 1~2质量过关检测
★ 山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(A Lunch with God)
★ 山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Invitation)
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(6)A、B卷(附答案或解析)
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(7)A、B卷(附答案或解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十四)选修7Unit 4《Sharing》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21