At the heart of the problem is the fact that,for a man who was so prolific with his pen,Shakespeare didn't leave much evidence of his life behind.Most scholars accept that there is enough to prove that a William Shakespeare was born in StratforduponAvon,became an actor in London and came back to live in Stratford until his death in 1616.But that's where the agreement ends.Stratfordians,as they are known,believe that this William Shakespeare is the same man who wrote what would become known as the greatest body of literary works in the history of the English language.The AntiStratfordians say that there is,in fact,nothing solid linking Shakespeare with the plays,poems and sonnets addressed with the name.
Now the game of titfortat is still going on.Maybe,one day,the truth will come out.
31.What do we know about Shakespeare from the text?
A.There are many things about his private life in his books.
B.Many people thought he was not born in Stratford.
C.Some doubted that plays in his name weren't written by one person.
D.Some people doubt the identity of William Shakespeare.
【解析】 细节理解题。根据第一段介绍可知,从19世纪末开始,人们就开始怀疑莎士比亚的身份了。故本题选D。
【答案】 D
32.Why did the Californiabased Shakespeare Authorship Coalition make the “Declaration of Reasonable Doubt”?
【2017届广东省广州市重点学校高考英语一轮复习检测:10(含解析)】相关文章:
★ 2017届广东省广州市重点学校高考英语一轮复习检测:1(含解析)
★ 浙江省湖州市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)精炼(1)含答案
★ 2017届广东省广州市重点学校高考英语一轮复习检测:8(含解析)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习书面表达专题训练:Ⅱ卷强化增分练 训练4(含解析)
★ 2017届广东省广州市重点学校高考英语一轮复习检测:5(含解析)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练五
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十)必修5Module 6《Animals in Danger》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第2组(含解析)
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(10)A、B卷(附答案或解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21