答案: D
5.解析: 细节理解题。根据文章最后一段第四句“There is nothing my dad enjoys more than talking with me about dietary theories and his weightloss victories”可知,作者和父亲谈论最多的应该是食品方面的内容。
答案:C2017·山东济宁模拟An alcohol breath test (ABT) is often used by the police to find out whether a person is drunk while driving.In the United States,the legal blood alcohol limit is 0.08% for people aged 21 years or older,while people under 21 are not allowed to drive a car with any level of alcohol in their body.A “positive” test result,a result over the legal limit,allows the police to arrest the driver.However,many people who tested positive on the test have claimed that they only drank a “nonalcoholic” energy drink.Can one of these energy drinks really cause someone to test positive on an ABT?Researchers in Missouri set up an experiment to find out.
First,the amount of alcohol in 27 different popular energy drinks was measured.All but one had an alcohol level greater than 0.005%.In nine of the 27 drinks,the alcohol level was at least 0.096%.The scientists then investigated the possibility that these small levels of alcohol could be discovered by an ABT.They asked test subjects to drink a full can or bottle of an energy drink and then gave each subject an ABT one minute and 15 minutes after the drink was finished.
【2017届广西来宾市高考英语一轮复习阅读理解专项练习:29(含解析)】相关文章:
★ 贵州省贵阳市2014高考英语(新人教版)一轮阅读训练(34)附答案
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(10)附答案
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(13)附答案
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 7 B卷 Word版含解析
★ 2017届广西来宾市高考英语一轮复习阅读理解专项练习:80(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第10组(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21