A.What exercisers should do to lose weight.
B.How milk influences people’s health and figure.
C.The differences between milk and soy or carbohydrate beverages.
D.A research on the effect of drinking milk—gain muscle and lose fat.
解析: 主旨大意题。通读全文可知,文章介绍了一项关于喝牛奶的最新研究成果,即喝牛奶可以gain muscle和lose fat,所以答案为D。
答案: D阅读理解(2017·鹰潭市高三第二次模拟考试)
There are many older people in the world and there will be many more.A limeknown fact is that over 60 percent of the older people live in developing countries.According to the World Health Organization,by 2020 there will be 1 billion,with over 700 million living in developing countries.
It is a surprising fact that the population ageing is particularly rapid in developing countries.For example,it took France 115 years for the proportion of older people to double from 7 percent to 14 percent.It is estimated to take China a mere 27 years to achieve this same increase.
What are the implications of these increased numbers of older folk?One of the biggest worries for governments is that the longer people live,the more likelihood there is for diseases and for disability.Attention is being paid to the need to keep people as healthy as possible,including during old age,to lessen the financial burden on the state.
【2017届广西来宾市高考英语一轮复习阅读理解专项练习:28(含解析)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit2《The Olympic Games》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(30) Module 6 Animals in Danger 外研版必修5
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(9)模块3 《Unit 9 Wheels》(含解析) 北师大版必修1
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:25(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(七)必修2Module 1《Our Body and Healthy Habits》(外研版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (75)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21