C.Zhang Jianhong believes that an internship benefits students in some way
D.the students can't change their career once they select an internship in some field
答案 C [推理判断题。从文章倒数第二段的An internship actually offers a great chance...可知答案。]
.Which of the following can be the best title for the text?
A.No Internship,No Job
B.Internship,Good or Bad
C.Internship Helps Find a Job
D.Where to Find an Intern Job
答案 B [主旨大意题。通读文章可知人们对实习的评价褒贬不一,态度各异。]阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。We know that the earth has become warmer over the last century. The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), a group established by the World Meteorological Organization and the United Nations Environment Program, reports that the average surface temperature of the earth has increased during the twentieth century by 0.6°+ 0.2°C.(The + 0.2°C means that the increase might be as small as 0.4°C or as great as 0.8°C). This may seem like a small shift, but although regional and short—term temperatures do fluctuate(变动) over a wide range, global temperatures are generally quite stable. In fact, the difference between today’s average global temperature and the average global temperature during the last Ice Age is only about 5 degrees C. Indeed, it’s warmer today around the world than at any time during the past 1,000years, and the warmest years of the previous century have occurred within the past decade.
【2017届广西来宾市高考英语一轮复习阅读理解专项练习:11(含解析)】相关文章:
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 2《Fit for life》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十一)必修2Module 5《Newspapers and Magazines》(外研版)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:29(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 3 Under the sea
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (75)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:28(含解析)
★ 重庆市2014高考英语阅读理解一轮(精品)训练题(22)附答案
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21