Ⅰ.单句语法填空
1.(2016·怀化一模)Almost every teenager will experience a period in their life ____________ they aren’t content with their parents.
答案: when
2.There is no doubt ____________
he failed again,for he had never studied hard.
答案: that
3.It remains ____________ (see) whether the average income will be doubled during the next ten years.
答案: to be seen
4.Had they been taken to the hospital in time,the victims ____________ (survive) the airplane crash.
答案: would have survived
5.On arrival at the ancient village,you can find many ____________ (culture) relics.
答案: cultural
6.Two experts have just been appointed to look ____________ food safety.
答案: into
7.—Why not meet Diana today?
—I am sorry to tell you that she has been removed ____________ our company.
答案: from
8.—Why didn’t you finish the task?
—I didn’t think it was ____________ (worthy) the effort.
答案: worth
9.He doesn’t have enough evidence to decide whether ____________ (adopt) this schedule system.
答案: to adopt
【2017版高考英语一轮复习知能演练轻松闯关:必修2 Unit 1《Cultural relics》(含解析)】相关文章:
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:24(含解析)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习书面表达专题训练:训练3 书信、邮件+议论文(Ⅰ)(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第6组(含解析)
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习课件:必修4 Unit 2《Sports events》
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(18)模块6 《Unit 18 Beauty》(含解析) 北师大版必修1
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 3《The World online》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十四)选修6Module 4《Music》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第19组(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Unit 4《Body language》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21