4.Paula Reed and her family consider the hurricane a blessing because
.
A.they had nothing lost after Hurricane Hanna
B.they lived a happier life in San Antonio shelter
C.Paula was taken good care of in the shelter
D.Paula reunited with her stepmother after three decades
答案 D
解析 细节理解题。根据最后一段描述可知由于飓风Reed与她的继母团聚了。故选D。
B
(建议用时7′)
What would you like to be when you grow up?A teacher?A doctor?An astronaut?What do you need to do to achieve your dream job?
Perhaps you think that studying well and then going on to work hard will get you the successful career(事业) you want.We are constantly taught that our hard work will eventually pay off.
But a government survey has shown that hard work is not the only thing that will help you to move up the ladder.Seventysix percent of people believe that who you know matters more than what you know when it comes to social activity.So are the connections that you have more important than your education?
Two thirds of the people in the survey believed that family background is important in influencing your chances of success.They believe that if you are privileged from birth,you are more likely to have a successful career,especially if your family is wealthy.
【(豫皖京闽粤通用)2017届高考英语北师大版一轮复习配套练习:book5 Unit 14《careers》(含解析)】相关文章:
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 4 Body language
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修6Module 5《Cloning》(外研版)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十二)选修7Module 6《The Worlds Cultural Heritage》(外研版)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 11 B卷 Word版含解析
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:命题分析(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit5《Canada》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十二)必修4Module 4《Great Scientists》(外研版)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit4《Global warming》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21