连句成篇 (将以上句子连成一篇60词左右的英语短文)
There is no doubt that the earth is becoming warmer and warmer.It is obvious that global warming brings to mankind huge disasters.It not only brings bad climate,such as hurricanes,floods,volcanic eruptions,but also destroys the famous global scenic spots and hits the tourism industry.Global warming should attract the attention of the whole world.
Ⅰ.阅读理解
A
(建议用时7′)
According to a survey,more Europeans go digital—changing from fixed lines to mobile phones and from narrowband to broadband Internet connections.
The survey showed that 22 percent of EU households use only mobile phones,up from 18 percent a year ago,while the percentage of households with at least one fixed line decreased by 5 percent to 72 percent,although the percentage of households with at least one mobile phone remains fairly stable at 81 per cent.
Broadband is presenting a rapid upward trend in the EU,showed the survey,which polled(对……进行民意调查) 27,000 households across the union.Twentyeight percent of households are now connected to the Internet via highspeed “broadband” links,up six percent from last year,while narrowband usage has dipped by three percentage points to 12 percent.More than half of households access the Internet via an ADSL line and 34 percent of broadband connections are wireless.
【(豫皖京闽粤通用)2017届高考英语北师大版一轮复习配套练习:book2 Unit 4《cyberspace》(含解析)】相关文章:
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 3 Under the sea
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习课件:必修4 Unit 2《Sports events》
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(13)模块5 《Unit 13 People》(含解析) 北师大版必修1
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (24)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十二)必修2Module 6《Films and TV Programmes》(外研版)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:25(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二)必修1Unit 2《English around the world》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 1 Great scientists
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21