For now,all doctors can do is treat the symptoms and provide supportive care like monitoring heart rate,blood pressure,and breathing while making sure the patients’ fluids are supplied.Sometimes patients are given antibiotics(抗生素) to treat other possible infections.The hope is to make the patient pull through the infection so their immune system can eventually clear the virus.The people who survive Ebola have created enough antibodies to kill it.
There are several promising drugs and vaccines in development,but since Ebola is less common—and research about it is not well funded—there is no drug or vaccine that has been approved for use in humans.Many of the other drugs and vaccines have not yet been tested in humans.The WHO (World Health Organization) is meeting to discuss whether experimental treatments should be used during this outbreak.
5.According to the passage,Ebola only spreads through
.
A.patients’ sweat
B.bodily fluids
C.people’s spit
D.your body
答案 B
解析 细节理解题。根据第一段的“A person can only get Ebola through direct contact with an infected person’s bodily fluids...”可知Ebola病毒只能通过体液传播。故选B。
6.Which is the possible reason why Ebola spreads in West Africa quickly?
【2016届高考英语二轮复习专用素材:Module 3 The Violence of Nature(外研版必修3)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit5《Music》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修2 Unit 5 Music
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十六)选修6Module 6《War and Peace》(外研版)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:体验真题(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修6Module 5《Cloning》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第20组(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十五)必修3Module 3《The Violence of Nature》(外研版)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(10)模块4 《Unit 10 Money》(含解析) 北师大版必修1
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21