with
employers
than university graduates recently.
B.The digital cinema will only show Hollywood blockbusters.
C.The graduates from universities can put what they learned into practice more easily.
D.No men competed in the World University Students Beauty Contest before this year.
解析 推理判断题。根据第一段第二句“This year for the
first time the contest will include a male section.”可知,今年是第一次将会有男士参加世界大学生选美比赛,故D项正确。
答案 D
阅读理解
There are probably no people on Earth who like to gossip (说闲话) as much as the British.If prying into other’s lives were an Olympic sport,then Team GB would surely take the gold medal.
And when the British can’t watch the lives of real people with glee,they have another source of entertainment to fall back on—the soap opera.British soap operas are very different to US TV dramas.For one,they are normally longer running.The two most popular,Coronation Street and Eastenders,have been running for 48 and 24 years respectively.Both are broadcast several times a week,so remarkably there have been more than 7,000 episodes of Coronation Street.
The most obvious difference is that,unlike US dramas,the British soap operas focus on the real world.There is little glamour,the stars are rarely rich,and they normally have boring jobs.Perhaps the appeal is that the lives of the characters often mirror the lives of the audience—but with some drama added.This means the viewer can relate to the characters and feel the pain and happiness they go through on the show.
【2017届广东省紫金县高考英语一轮复习语法填空类阅读训练:3(含解析)】相关文章:
★ 2017届广东省紫金县高考英语一轮复习语法填空类阅读训练:5(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (47)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21