2017高考英语阅读理解解析版汇编(9)
(2016高考阅读理解)阅读下列短文,从每题所给的选项中选出最佳选项。
One morning the old Waterrat put his head out of his hole.The little ducks were swimming about in the pond,and their mother,who was pure white with real red legs,was trying to teach them how to stand on their heads in the water.
“You will never be in the best society unless you can stand on your heads,” she kept saying to them;and every now and then she showed them how it was done.But the little ducks paid no attention to her.They were so young that they did not know what an advantage it is to be in society at all.
“What disobedient children!”cried the old Waterrat,“they really deserve to be drowned.”
“Nothing of the kind,” answered the Duck,“everyone must make a beginning,and parents cannot be too patient.”
“Ah!I know nothing about the feelings of parents,”said the Waterrat,“I am not a family man.In fact,I have never been married,and I never intend to be.Love is all very well in its way,but friendship is much higher.Indeed,I know of nothing in the world that is either nobler or rarer than a devoted friendship.”
“And what,pray,is your idea of the duties of a devoted friend?”asked a Green Linnet,who overheard the conversation.
【2017届高考英语一轮复习阅读理解解析版汇编:9(含解析)】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (43)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:模式3 错一词(含解析)
★ 浙江省湖州市2014高考英语阅读理解一轮(暑假)精炼(3)含答案
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(3)A、B卷(附答案或解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21