7.解析:选A 细节理解题。根据倒数第二段中的“Images can be downloaded free of charge, meaning companies can then use them to help deliver data to farmers on soil conditions or pest infestation”可知,哥白尼项目可通过提供关于土壤状况或害虫侵扰的数据来帮助农民。
8.解析:选D 段落大意题。最后一段主要介绍了Sentinel1A 将与以后发射的卫星一起工作,因此该段主要介绍了该卫星的未来,应选择D。
Ⅲ.参考范文:
Dear Helen,
Thank you for your email. Now I would like to tell you something about the extracurricular reading in our school. I'm sorry to say that most of the students in our school haven't realized the importance of reading, especially extracurricular reading. As a result, the time and energy students devoted to reading are very limited. Besides, some students prefer to read cartoons, magazines and newspapers rather than classic reading materials.
I think the reasons behind that are various. First of all, quite a lot of students are burdened with too much homework. Still others haven't formed a habit of reading. They would rather spend their spare time on TVs or on computers.
However, reading has many benefits. Through reading we can learn more about the world. Reading can help us think better and make our life more colorful. So it is quite necessary
【【创新方案】2017届高考英语二轮复习专题滚动检测:20(含解析)】相关文章:
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:3(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)必修5Module 5《The Great Sports Personality》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:4(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第2组(含解析)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:24(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第10组(含解析)
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 1《School life》课时跟踪检测B卷(含解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第9组(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:2(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21