Such was the case with A Christmas Carol which I admit I had never read. So when I started reading I worried that it would be a tough go since the book uses expressions and the language Dickens used in the 1840's. I found myself having to define things such as braziers and balustrades. But in the wonderful descriptiveness of Dickens' prose, my son was especially taken with his description of Scrooge's house where he had often played hideandseek with other friends.
读书使人受益,睡前给孩子读书,让孩子成为了一个热爱阅读的人。
5.When it comes to reading out loud to the author's son, she feels________.
A.tired
B.curious
C.nervous
D.happy
答案:D 事实细节题。从文中第二段“I've always read to him, I could probably recite...his love of reading in him.”可知作者乐于读书给孩子听。
6.It can be inferred from the text that ________.
A.the author's son enjoys her reading to him
B.the author puts too much pressure on her son
C.the author's son dislikes reading on his own
D.the author finds it unnecessary to read to her son
答案:A 推理判断题。从文中第五段“he found on the shelf and asked me to read it to him.”可知A正确,其余选项文中未谈到相关内容。
【2017届高考北师大版英语二轮复习单元限时规范练:必修5 Unit 14《careers》(含解析)】相关文章:
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:8(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:1(含解析)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:18(含解析)
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:考法2 句法错误(含解析)
★ 【三维设计】2017届高考英语(江苏专用)二轮复习课件:必修3 Unit 3《Back to the past》
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块6 Unit 2《What is happiness to you》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍之日常交际用语大全:高考英语常考的数词、代词及其用法(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:5(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21