必修二
Ⅰ.单词拼写
1.Football is played all over the world,so it is considered a ________(普遍) game.
答案:universal
2.I am sorry to say that I________(完全地)forgot about it.
答案:totally
3.We have a lot in c________,so we often have a lot to talk about.
答案:common
4.Many of the students take their c________ into the classroom to help them do some maths work,which is not preferred by the teachers.
答案:calculators
5.Robots can also be called a________intelligence.
答案:artificial
6.P________,I disagree with you on your plan.
答案:Personally
7.They accepted my________(申请)to join the club.
答案:application
8.They use the________(管子)to transport oil from the west to the east.
答案:tube
9.Perhaps time would s________the problem.
答案:solve
10.He does not know much about English,but he helped the Englishman out________(即使如此).
答案:anyhow
Ⅱ.完成句子
1.She died ______________(由于)her injuries.
答案:as a result of
2.The accident ______________(导致)the death of two passengers.
答案:resulted in
3.His illness ________(由……引起,导致)eating bad food.
答案:resulted from
4.I will ______________(与你分担费用).
答案:share (in) the cost with you
5.People in Britain and America ______________(有一些共同的习俗).
答案:share some customs
6.I will meet you ______________(在电影的入口处).
答案:at the entrance to the cinema
7.I'll ______________(参观北京) sometime next year.
答案:pay a visit to Beijing
8.Do you find ______________(你门上的钥匙)?
答案:your key to the door
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修2 Unit3《computers》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 6 A卷 Word版含解析
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十八)选修8Module 6《The Tang Poems》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:4(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修8 unit1《A land of diversity》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (23)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十八)选修7Module 2《Highlights of My Senior Year》(外研版)
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(19)必修4 Unit 4 Body language(含解析)新人教版
★ 2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M10《Unit 3 Protecting ourselves》Word版含解析
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 11 B卷 Word版含解析
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 4 Making the news
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21