必修二
Ⅰ.单词拼写
1.To his joy,he discovered an a________ coin when he was digging the soil.
答案:ancient
2.Last year they sold twice as many books as their c________.
答案:competitors
3.Every player taking part in the Olympic Games wants to win a gold m________.
答案:medal
4.She suffered a lot of p________ pain because of the illness.
答案:physical
5.What are the official m________ for the Beijing Olympics?
答案:mascots
6.The American girl has ________(金色的) hair while the Chinese girl has black hair.
答案:golden
7.There was a ________(海报) on the wall that said a famous film star would come to our town next week.
答案:poster
8.It is said that he has a________(有魔力的)mirror which can tell who is good and who is bad.
答案:magical
9.In the past the blacks were treated as ________(奴隶).
答案:slaves
10.A close football match took place in the ________(露天大型体育场) last week.
答案:stadium
Ⅱ.用适当的介词或副词填空
1.After school,the students walked out of the classroom one ________ another.
答案:after
2.There is something wrong ________ the old machine.So it must be replaced.
答案:with
3.Who do you think will take part ________ our discussion?
答案:in
4.He appears honest,but ________ a matter of fact,he often tells lies.
答案:as
5.It's hard to relate the results ________ its cause.
答案:to
6.Although her parents disagreed,she insisted on getting married ________ the poor young man.
答案:to
7.When you are in trouble,please ask ________ help from him.
答案:for
8.You can choose one from the 3 sets ________ sofa.
答案:of
9.The police are doing research to find ________ about the murder case.
答案:out
10.Students ________ well as teachers are wishing for a holiday.
答案:as
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修2 Unit2《the olympic games》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 1《School life》课时跟踪检测B卷(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修4 unit5《Theme parks》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第4组(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 5 Theme parks
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修1 Unit 4 Earthquakes
★ 2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M10《Unit 3 Protecting ourselves》Word版含解析
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)选修6Unit 4《Global warming》
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(22)必修5 Unit 2 The United Kingdom(含解析)新人教版
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit2《Poems》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit1《Great scientists》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21