答案:was sentenced to
2.Someone suggested that a special committee________to study the problem.
答案:be set up
3.What pleased me most was that they never________in face of difficulty.
答案:lost heart
4.She told me she had been offered a very wellpaid________.
答案:position
5.________,I don't know the truth.
答案:As a matter of fact
6.I received her invitation but didn't ________it.
答案:accept
7.She________far too much________her health.
答案:worried;about
8.We are facing a new________of socialist modernization.
答案:period
9.You should________class.Only listening without speaking is not good for you.
答案:be active in
10.No goods are produced in the factory.Now the workers________.
答案:are out of work
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修1 Unit5《nelson mandela-a modern hero》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit2《The United Kingdom》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit2《English around the world》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:体验真题(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十四)选修7Unit 4《Sharing》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Unit 4《Body language》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(八)必修2Unit 3《Computers》
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 3《Looking good feeling good》单元检测(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit1《Friendship》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修7 unit4《Sharing》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 2 Robots
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21