必修一
Ⅰ. 单词拼写
1.He's not interested in ________(质量). All he cares about is making money.
答案:quality
2.The ________(主人公)of the novel is a tenyearold boy.
答案:hero
3.It's so ________(宁静) here in the country.
答案:peaceful
4.Lucy is always playing an________(活跃的) role in her team.
答案:active
5.I'm not ________(愿意)to take any risks.
答案:willing
6.She seldom does shopping for others. She's always been m________ with money.
答案:mean
7.It was g________ of him to offer to pay for us both.
答案:generous
8.S________ people would care only about themselves and not about other people.
答案:Selfish
9.She is d________ to the job, leaving herself
with very little free time.
答案:devoted
10.In the 1920s, he was taken to p________ for some political reason.
答案:prison
.用所给词或短语的适当形式填空
accept,period,lose heart,set up, be active in,position,be out of work,be sentenced to,worry about,as a matter of fact1.John________three years in prison for his part in the crime.
答案:was sentenced to
2.Someone suggested that a special committee________to study the problem.
答案:be set up
3.What pleased me most was that they never________in face of difficulty.
答案:lost heart
4.She told me she had been offered a very wellpaid________.
答案:position
5.________,I don't know the truth.
答案:As a matter of fact
6.I received her invitation but didn't ________it.
答案:accept
7.She________far too much________her health.
答案:worried;about
8.We are facing a new________of socialist modernization.
答案:period
9.You should________class.Only listening without speaking is not good for you.
答案:be active in
10.No goods are produced in the factory.Now the workers________.
答案:are out of work
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修1 Unit5《nelson mandela-a modern hero》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Unit 4《Body language》
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 3《Looking good feeling good》单元检测(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修2 Unit 1 Cultural relics
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块6 Unit 3《Understanding each other》
★ 2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M6《Unit 3 Understanding each other》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(八)必修2Unit 3《Computers》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:命题分析(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit2《The United Kingdom》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修4 unit2《Working the land》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之记叙文:命题趋势(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21