选修七
Ⅰ.单词拼写
1.Many students________(捐赠)some money and clothes to the children in poor areas.
答案:donated
2.He p______a beautiful car from the supermarket last month.
答案:purchased
3.She does________(志愿者)social work.
答案:voluntary
4.Before reading a book,you'd better have a look at the________(目录).
答案:catalogue
5.The kind of plant has a very wide________(分布).
答案:distribution
6.It's a long time before I a______to the city life.
答案:adjusted
7.I study English hard and want to be an________(口译者).
答案:interpreter
8.He was imprisoned for ________(政治上的)reasons.
答案:political
9.He was watching an interview of our first Chinese
________(宇航员)on TV.
答案:astronaut
10.His colour isn't r______ to whether he's a good lawyer.
答案:relevant
.用下列词组或单词的正确形式完成句子
hear from;be dying to;adapt to;come across;making great difference to;stick out;adjust oneself to;dry out;dry up;imaginative
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修7 Unit4《sharing》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (83)
★ 四川省广安市2014高考英语一轮基础训练题(11)及答案
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:28(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (43)
★ 安徽省淮南市2014高考英语一轮单项选择及文章训练(20)及答案
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:4(含解析)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 4 Global warming
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 4 Body language
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块8 Unit 1《The written word》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:创新押题(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21