3.With his lips still ________(tremble), he couldn't say a word.
答案:trembling
4.“Mama!” he cried suddenly, tears ________(roll) down his cheeks.
答案:rolling
5.Weather ________(permit), we'll go to the Great Wall.
答案:permitting
6.________(See) from the top of the hill, we can find that the city looks more beautiful.
答案:Seeing
7.“Can't you read?” Mary said, angrily ________ (point) to the notice.
答案:pointing
8.The workers had the machines ________(run) all night long to finish the work on time.
答案:running
9.Just then he heard someone ________(call)for help.
答案:calling
10.The missing boys were last seen ________(play) near the river.
答案:playing
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修6 Unit5《the power of nature》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:名校模拟(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十九)选修6Unit 4《Global warming》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(35) Module 5 Cloning 外研版选修6
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 4《Public transport》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第10组(含解析)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(19) Module 1 Life in the Future 外研版必修4
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Module 1《Life in the Future》(外研版)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修2 Unit 5 Music
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十八)必修5Module 4《Carnival》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21