答案:going up
3.Stress and tiredness often ________ a lack of concentration. (result in)
答案:result in
4.She ________ round the room before she left. (glance)
答案:glanced
5.He ________ reducing military spending. (advocate)
答案:advocates
6.The witness ________ that she had never seen Mr.Smith. (state)
答案:stated
7.He ________ talking. (keep on)
答案:kept on
8.What ________ you doing from 9 to 11 this morning?(be)
答案:were
9.We ________ some guests for dinner last night. (have)
答案:had
10.How did it ________ that he knew where we were?(come about)
答案:come about
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修6 Unit4《global warming》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 山东省济宁市2016年高考英语复习:条件状语从句(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit5《Music》
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修7 unit1《Living well》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (72)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(10)模块4 《Unit 10 Money》(含解析) 北师大版必修1
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit4《Earthquakes》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十四)选修8Module 2《The Renaissance》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21