答案:a blank expression on her face
3.He received the ________(合适的毕业证) for his future. (appropriate)
答案:appropriate diploma
4.The children ran happily on the sand ________(光着脚). (with)
答案:with their bare feet
5.I helped them with the farmwork ________(为了换取他们的新鲜苹果).(exchange)
答案:in exchange for their fresh apples
6.He asked me ________(别紧张).(easy)
答案:to take it easy
7.My mother ________(过去常常逗弄) our little cat.(tease)
答案:used to tease
8.We are ________(用完) our fresh water.(run)
答案:running out of
9.The man ________(故意避免看见) that woman.(deliberately)
答案:deliberately avoided seeing
10.We were asked ________(注意制定) a flexible schedule.(attention)
答案:to pay attention to making
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修6 Unit2《poems》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(20)A、B卷(附答案或解析)
★ 湖南省岳阳市2014高考英语一轮单项选择训练题(11)及答案
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 3 Life in the future
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 1《Living with technology》
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:解题策略(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (24)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(30) Module 6 Animals in Danger 外研版必修5
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:20(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十八)必修3Module 6《Old and New》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21