1.My grandfather ________ work in the garden than drink tea in the room.
答案:would rather
2.I'd like to eat out,but ____________________________________________,I should be trying to save money.
答案:on the other hand
3.When the earthquake happened, __________________, about 150 students were having PE lessons on the playground.
答案:by coincidence
4.The heavy rain last week __________________ serious floods.
答案:led to
5.On May Day, ________________ shoppers entered the supermarket.
答案:scores of
6.I can't ________________ my studies with all that noise going on.
答案:concentrate on
7.She tried to __________________ the old customs.
答案:break away from
8.________________ writing stories, I love reading and listening to music.
答案:As well as
【2017届高考英语一轮复习分课测试:选修6 Unit1《art》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第17组(含解析)
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:3(含解析)
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题14 阅读理解(教学案)(原卷版)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍语法填空:解题技巧(含解析)
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(34)选修7 Unit 4 Sharing(含解析)新人教版
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (80)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修2 unit3《Computers》
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修3 Unit 2《Language》课时跟踪检测A卷(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十二)选修6Module 2《Fantasy Literature》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21