必修五
Ⅰ.单词拼写
1.Last week I wrote a letter to the chief________(编辑)of China Daily.
答案:editor
2.The governor said all applications must be________(递交)by Monday.
答案:submitted
3.Please take a________(照片)of him when he arrived.
答案:photograph
4.The secretary made very________(详尽的)notes of the meeting.
答案:thorough
5.He is a doctor by________(职业).
答案:profession
6.You could hand in the detailed plan anytime just before next Monday.In other words,next Monday is the d________.
答案:deadline
7.Having failed many times,the man was e________for success.
答案:eager
8.He feels quite g________of being unable to take care of his sick father.
答案:guilty
9.Don't waste so much time playing games.You should c________on your study now.
答案:concentrate
10.Lang Lang is considered to be a g________pianist.
答案:gifted
.用括号内所给单词的适当形式填空
1.Judging from his colorful poems,the boy is quite________(imagine).
答案:imaginative
2.The teacher________(deliberate) made the mistake so as to make the students remember this better.
答案:deliberately
3.He is so fond of taking pictures that he is expected to be a professional ________ (photograph).
答案:photographer
4.She speaks fluent and________(idiom) English.
答案:idiomatic
5.They______(employ)her to look after the baby.
答案:employed
6.It is not my________(intend) to argue with you.
答案:intention
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修5 Unit4《making the news》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题16 书面表达(押题专练)(原卷版)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修3 Unit 2 Healthy eating
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(五)必修1Module 5《A Lesson in a Lab》(外研版)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (2)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十八)选修6Unit 3《A healthy life》
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 2《Fit for life》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 3 A taste of English humour
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修1 Unit 2《Growing pains》单元检测(含解析)
★ 2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M10《Unit 3 Protecting ourselves》Word版含解析
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修6Module 5《Cloning》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21