必修四
Ⅰ.单词拼写
1.Please r______ to the last page of the book for answers.
答案:refer
2.They i______ to have a holiday next month.
答案:intended
3.When in a crowded supermarket,we should first find the e______ exit.
答案:emergency
4.They rushed her to hospital where doctors d______ her baby.
答案:delivered
5.Generally speaking,the more learned a man is,the more m______ he will be.
答案:modest
6.He didn’t go to work because of his s______.
答案:sickness
7.They didn’t give him heavy work in c______ of his illness.
答案:consideration
8.The ______(观众)were excited by the show.
答案:audience
Ⅱ.短语填空
refer to;look down upon;by chance;carry on;come across;be intended for;care for;how about;second to;take...into consideration
1.________going fishing together with us this weekend?
答案:How about
2.She________peeling the potatoes.
答案:carried on
3.I________a word I had never seen before.
答案:came across
【2017届高考英语一轮复习分课测试:必修4 Unit1《women of achievement》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:名校模拟(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(七)必修2Unit 2《The Olympic Games》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修6 Unit 2 Poems
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十五)选修7Unit 5《Travelling abroad》
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 4 B卷 Word版含解析
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:2(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Unit 4《Body language》
★ 2017届高考英语二轮复习书面表达限时测验:6(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit5《The power of nature》
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(三十八)选修8Unit 3《Inventors and inventions》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21