【答案】 B
4.What it is the main purpose of this passage?
A.To criticize those big companies that ruin the earth.
B.To ask people to save kids from the harm done by pollution.
C.To give kids plenty of entertainment in a clean environment.
D.To call on people to stop ruining the earth.
【解析】 根据最后一段最后一句“So stop and think about what you can do to make a difference to our world!”并结合全文的主要内容可知,本文主要是呼吁人们行动起来保护地球。故选D项。
【答案】 D
B
The first class of the semester began with the students introducing themselves to their classmates.Lizzie Valverde,a student from New Jersey,told everyone that she'd been adopted as a child.As Lizzie filled in more details about her life,another student,Katy Olson,from Iowa,began to take notice:
“It fits together with a lot of facts that I know.I realized that the classmate across the table could be my real sister.”Ms.Olson said,“I have searched for the information online about my birth mother's identity.Surprisingly,I found that my mom may have an elder daughter,who seemed to be a student at Columbia.”Ms.Olson tried to get in touch with that elder sister but she failed;now she appeared in the same class.
【2017届高考英语一轮复习分层限时跟踪练:必修5-Unit 2《The United Kingdom》(人教版新课标含解析)】相关文章:
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:29(含解析)
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块7 unit 4《Public transport》
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练六
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(19)必修4 Unit 4 Body language(含解析)新人教版
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit2《English around the world》
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(21)模块7 《Unit 21 Human Biology》(含解析) 北师大版必修1
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练二
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十一
★ 2017届江苏省淮安市新马中学高考牛津译林版英语一轮复习活动单:模块6 Unit 1《Laughter is good for you》
★ 【课堂新坐标】2017届高考英语(通用版)二轮复习短文改错专题训练:训练2 短文改错(Ⅱ)(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21