9.The Johnsons (aged 9-68), adventure lovers, are more likely to check ________ for more information.
A.www.minnewankaboattours.com
B.www.rockiesairtours.com
C.www.brewster.ca
D.www.insideoutexperience.com
解析:选D 细节理解题。根据 RAFTING & OUTDOOR ADVENTURES 中的“Adventures are available for all ages and skill levels.”可知,这个地方的冒险旅游活动适合各个年龄段的人。其网址是D项。
10.What kind of activities do the five tours all provide?
A.Outdoor activities.
B.Adventurous activities.
C.Educational activities.
D.Free activities.
解析:选A 推理判断题。根据文章的整体内容可知,这些活动的共同点是都是户外运动。故选A项。
11.Where can the passage be probably found?
A.In a tour brochure.
B.In science fiction.
C.In a textbook.
D.In a TV guide.
解析:选A 文章出处题。本文是广告应用类文章,给广大旅游爱好者推荐了五个户外旅游的好去处,故这篇文章应该来自于旅游手册,选A项。
D
(2016·银川质量检测)Many of the world's countries have reached or are approaching zero population growth (ZPG). Nearly all such lands are economically well developed. They include much of Europe (including Russia), the United States, Canada, Japan, and Australia. As the rate of natural increase (RNI) declines, two things happen. First, the population begins to decline if the loss is not balanced by immigration. Second, a country's population ages because there are fewer births.
【2017届高考英语一轮复习必备单词素材:Unit 14 Careers(北师大版)】相关文章:
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (26)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:24(含解析)
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (17)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修8 Unit 5 Meeting your ancestors
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题16 书面表达(教学案)(教师版)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 B卷 Word版含解析
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修6Module 3《Music》(外研版)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 2 B卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21