解析:选D 细节理解题。根据文章中的“Admission and parking are free.” “Free public telescopes are available”和“Hearing assist devices are available on request.”可知,A、B、C三项都是免费的;根据Samuel Oschin Planetarium下的“The ticket prices for shows are”可知,观看表演要收费,故选D项。
D
(2016·石家庄高三教学质检二)If your parents were to surprise you with a present on your birthday, which one would you prefer, a trip to the amusement park or a new pair of shoes?
According to Science Daily, about onethird of the people are likely to prefer shoes to a fun trip. These people are called “materialists”, namely, those who value material goods more than experiences. But which of the two choices makes people happier?
Back in 2009, Ryan Howell, a professor at San Francisco State University, found that in the long run, experiences make people happier than possessions. This is because the joy of receiving a new object fades over time as you get used to seeing it every day. Experiences, on the other hand, can continue to bring you joy in the future through happy memories.
But materialists should at least be happy when they first buy something, shouldn't they?
To figure it out, Howell did another study. He classified a group of adults according to their personality types, ranging from less materialistic to more materialistic. Each person was asked different questions to see how they felt about spending money on material goods versus spending money on experiences.
【2017届高考英语一轮复习必备单词素材:Unit 8 Adventure(北师大版)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit1《Art》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (79)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十八)必修4Unit 3《A taste of English humour》
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (51)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit2《Poems》
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(37) Module 1 Basketball 外研版选修8
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修7 Unit 1 Living well
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修5 Unit 5 First aid
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 4 Body language
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第4组(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21