That was thirty years ago.And I've never forgotten that moment.Over the years, whenever I see someone who is in trouble, I will always think of that young man and try to give a flash of hope in the dark wherever I can.I carry things for people when they are too heavy for them, sit with naughty babies in the waiting room while their mothers are busy, or talk to tired couples at the checkout line or it could be anything.
If you keep your head up, your heart will show you the place that needs hope.
【语篇解读】 一切不好的事情都会过去,只要你昂起自己的头,你就会充满希望!
24.Where did the writer meet with the young man?
A.In the school.
B.In the school bus.
C.In the classroom.
D.In the library.
答案 A [细节理解题。根据第二段中的I was walking from class across the school to catch the school bus home可知,作者是在学校里遇到的那位年轻人。]
25.From the passage we may infer that the author ________.
A.had known the young man for a long time
B.made friends with the young man afterwards
C.was grateful to that young man very much
D.avoided meeting the young man since then
答案 C [推理判断题。根据短文第四段内容可以推测作者对这位年轻人非常感激。]
【2017届高考英语一轮复习综合模拟预测卷:(4)(北师大版)】相关文章:
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 11 B卷 Word版含解析
★ 湖南省汝城二中2014届高考英语一轮复习阅读训练 (17)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(13)模块5 《Unit 13 People》(含解析) 北师大版必修1
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍短文改错:体验真题(含解析)
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(30) Module 6 Animals in Danger 外研版必修5
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 2 A卷 Word版含解析
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十二)选修6Module 2《Fantasy Literature》(外研版)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(五)必修1Module 5《A Lesson in a Lab》(外研版)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:5(含解析)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21