Scientists think the smallest black holes formed when the universe began. Stellar black holes are made when the center of a very big star falls in upon itself, or falls apart. When this happens, it exploded part of the star into space. Scientists think supermassive black holes were made at the same time as the galaxy they are in.
A black hole can not be seen because strong gravity pulls all of the light into the middle of the black hole. But scientists can see how the strong gravity affects the stars and gas around the black hole. Scientists can study stars to find out if they are flying around, or orbiting a black hole.
When a black hole and a star are close together, high-energy light is made. This kind of light cannot be seen with human eyes. Scientists use satellites and telescopes in space to see the high-energy light.
【语篇解读】 本文主要讲述太空黑洞的形成原因和科学家们如何了解黑洞现象的。
41.The gravity of a black hole may become so strong that light cannot get out when________.
A.the star is going to die
B.special tools are used on it
C.other stars come close to it
D.it is seen from the space telescopes
答案 A [推理判断题,根据文章的第一段,特别是关键句This can happen when a star is dying可知黑洞是因为星星的陨落造成的。故选A。]
【2016届高考英语二轮复习冲刺演练:综合模拟预测卷(2)(江苏专用)】相关文章:
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 A卷 Word版含解析
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之记叙文:命题趋势(含解析)
★ 四川省广安市2014高考英语一轮基础训练题(11)及答案
★ 山西省永济市涑北中学高三英语总复习:美文欣赏(2)(Invitation)
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 B卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21