B.There is only one supermassive black hole at the center of the Milky Way.
C.The supermassive black hole had existed before the Milky Way was formed.
D.There is a reason why the large black holes are called “supermassive”.
答案 D [推理判断题。根据文章倒数第二段和第三段推断。故选D。]
45.The last two paragraphs mainly focus on the question of________.
A.what a black hole is
B.how black holes form
C.how big black holes are
D.how scientists know about black holes
答案 D [主旨大意题。文章的最后两段都在说明科学家们是怎么样了解黑洞现象的,故选D。]
B
As for old people,some of the applications are hard to use because they didn't grow up with them.They don't have simple models of how they should work,what to do when something doesn't work or where to go for help.We make it as easy as possible to be used for people who are not familiar with the technology.
I think there is huge potential(潜力) and we are designing it.The ability to connect to friends,who remember the same movies and news and music,is really important,especially as people get old.They end up in retirement homes and they aren't always close to their friends.Allowing the network to help them connect with friends and family is a really powerful thing.
【2016届高考英语二轮复习冲刺演练:综合模拟预测卷(2)(江苏专用)】相关文章:
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 B卷 Word版含解析
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(11)A、B卷(附答案或解析)
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第13组(含解析)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十二
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit5《Canada》
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 8 A卷 Word版含解析
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ规范练:8(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit5《First aid》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21