49.Which of the following statements is true?
A.Teens face challenges when taking phone calls with the old.
B.The author's mother is still using e-mail to communicate with others after getting ear aids.
C.Most people consider e-mail as the most old-fashioned tool to communicate with others.
D.Teens like to send texts to communicate with others in order to avoid embarrassment.
答案 D [细节理解题。根据最后一段内容可知,青少年不打电话因为不知道该说什么,会保持沉默。然而发信息被认为是适当的方式,即使不回复,也不会被认为是不礼貌的。由此可知,青少年喜欢发信息,因为这样可以避免尴尬。]
C
Life is to be enjoyed.There's no point in giving up something you enjoy unless you get something back that's even better.When people eat more healthfully, exercise, quit smoking, and manage stress better, they find that they feel so much better that it reconstructs the reason for making these changes from fear of dying to joy of living.The latest studies show that when you exercise and eat right:
YOUR BRAIN receives more blood flow and oxygen, so you become smarter, think more clearly, have more energy, and need less sleep.Two studies showed that just walking for three hours per week for only three months caused so many new neurons to grow that it actually increased the size of people's brains!
【2016届高考英语二轮复习冲刺演练:综合模拟预测卷(2)(江苏专用)】相关文章:
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(11)A、B卷(附答案或解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修3 unit5《Canada》
★ 【优化方案】2017届高考英语二轮复习全国卷Ⅱ题型重组训练:第13组(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修5 unit5《First aid》
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(20)A、B卷(附答案或解析)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练十二
★ 【北师大版】2014届高考英语一轮复习指导课时作业:Unit 3 B卷 Word版含解析
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21