B.the entire time they are at the school
C.no matter when they want to
D.when they are in a home stay family
答案:B
解析:细节理解题。根据最后一段中的“students are expected to speak English the entire time they are at the school”可知,这个学校希望学生在学校的全部时间都说英语,故B项正确。
3.At Jackson Language School, .
A.you can’t move out of a home stay family
B.you can’t take part in an English Corner
C.you can turn to a teacher when you need to be tutored
D.you can study in a class less than 10 students
答案:C
解析:细节理解题。根据Teachers部分中的“They are all available for tutoring if you need it.”可知,在这个学校,如果需要辅导的话,学生可以向这个学校的老师求助,故C项正确。
B
At first glance,Ronny looked like every other kid in the first-grade classroom where I volunteered as the Reading Mom.However,he arrived at school dirty every morning,and along with his outward appearance,Ronny stood apart from his classmates in other ways,too.His home was a mess and his parents never settled in one place.He had yet to live a full year in any one place.
Every time when it was Ronny’s turn to read,he would sit close to me.I watched his fingers move slowly under each letter as he struggled to sound out “Bud the Sub.”It sounded more like“Baw Daw Saw” when he said it because of his speech impediment and his difficulty with the alphabet.
【2017届高考英语一轮考点规范练:必修1 Unit 1 School life(牛津译林版)】相关文章:
★ 2014高考英语(新人教版)一轮基础训练(9)A、B卷(附答案或解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:必修1 unit4《Earthquakes》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(二十二)必修4Module 4《Great Scientists》(外研版)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十三)选修6Module 3《Music》(外研版)
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修2 Unit 5 Music
★ 2017年高考英语二轮复习精品资料:专题15 完形填空(教学案)(原卷版)
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍阅读理解七选五:体验真题(含解析)
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(三十一)选修6Module 1《Small Talk》(外研版)
★ 2017高考四川省广安市英语阅读理解一轮系列训练:25(含解析)
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修8 unit5《Meeting your ancestors》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21