________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
范文
High_school_is_a_golden_time_in_one's_life_with_great_fun_and_fond_memories. In the school, my school friends and I work hard together. I'll never forget those days when we enjoyed ourselves in all kinds of activities, such as the sports meeting, Science Week and Art Festival. Meanwhile, we have developed our abilities and harvested valuable friendships. More importantly, I am lucky to have met many lovely teachers, who teach me not only how to study, but also how to be a good person in society. As a student of Senior 3, it won't take long before I graduate. I'd like to express my gratitude to my teachers and parents, with whose help I've grown up, benefited a lot and made great progress in every way.
【2017届高考英语一轮复习课时训练:7.20《New Frontiers》(北师大版含解析)】相关文章:
★ 【人教版】2014届高考英语一轮复习指导考点针对练:选修6 unit1《Art》
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21