C.He went into university soon after starting to talk.
D.He got friends in school before he met the author.
解析:推理判断题。从第四段中的“Some months later到第六段的“David started talking...Now he had really started to live his own life”可以推断经过几个月的治疗他渐渐康复了。答案:A
第一节 阅读理解
阅读下面的短文从每题所给的A、B、C和D项中选出最佳选项。t?Here's what I have found.(警觉的).If you're not?You should always stay alert.Only in this way can you find valuable news.Don't think you can just sit in the office and wait for phone calls about information.It doesn't work.(后果)it will lead tod,a good journalist should be quick.It means you should report quickly what you have discovered during your missions.If you report the news too tardily,then it is not news,right?
Fourth,as a good journalist,you should be accurate.I remember that a singer was said to be in a relationship which he was not in a few years ago.The journalist reported it just because of a rumor.Luckily for the singer,he is a very lovable person,and the large audience of that newspaper did not believe what the report said.That happened his case,but there are many other people who can have their entire careers ruined because of some bad rumors.So never report something just based on a rumor.
【2017届高考英语一轮复习同步训练:必修4 Unit 3《A Taste of English humour》(新人教版含答案)】相关文章:
★ 【三维设计】2017版(江苏专用)二轮复习练习:必修2 Unit 2《Wish you were here》课时跟踪检测A卷(含解析)
★ (全国通用)2014届高考英语一轮单元复习 限时强化训练六
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(四十六)选修8Module 4《Which English?》(外研版)
★ 2014年牛津译林版高中英语总复习(第1轮)同步练习 M6《Unit 1 Laughter is good for you》
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(31)选修7 Unit 1 Living well(含解析)新人教版
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:选修8 Unit 2 Cloning
★ 2017届高考英语二轮复习大题冲关秘籍完形填空之记叙文:体验真题(含解析)
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十二)必修5Unit 2《The United Kingdom》
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 4 Body language
★ 【北京专用】2014届高考英语一轮复习方案课时作业:必修4 Unit 3 A taste of English humour
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21