答案:come from
2.You can see people ________________ dancing in the street during festivals.
答案:of all ages
3.During festivals people ________________ beautiful costumes.
答案:are dressed in
4.The dancers skip ________________ to the rhythm of loud drums.
答案:back and forth
5.Do these plans ________________your arrangements?
答案:fit in with
6.The concert was such a success that it ________________ run for the next two years in Beijing.
答案:is expected to
7.He was made to practise so much that,at times,he thought about ________________.
答案:giving up
8.Symbols ________________ in Beijing Opera and body movements can mean a lot.
答案:play an important role
9.While listening to the questions,try to ________________ the answers.
答案:note down
10.Her singing ________________ feelings now.
答案:is full of
Ⅲ.完成句子
1.他所说的话给我留下了深刻的印象。
What he said ________________________________/________________________________ ________my memory.
答案:was strongly impressed on/made a strong impression on
【2017高考英语一轮复习(福建泉州专用)北师大版必修二《Unit5》强化演练知能闯关】相关文章:
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(8)模块3 《Unit 8 Adventure》(含解析) 北师大版必修1
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(3)模块1 《Unit 3 Celebration》(含解析) 北师大版必修1
★ 【浙江专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(二十七)选修6Unit 2《Poems》
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十九)必修4Module 1《Life in the Future》(外研版)
★ 北京市2014高考英语一轮复习 练习手册(34)选修7 Unit 4 Sharing(含解析)新人教版
★ 四川省2016届高考英语一轮复习课时作业(29) Module 5 The Great Sports Personality 外研版必修5
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21