Ⅰ.品句填词
1.After a while he ____________(道歉)to me for his rudeness.
答案:apologised
2.There are concerns that the refugees may not ____________(活下来)the winter.
答案:survive
3.She has ____________(康复)her health from the operation now.
答案:recovered
4.We ____________(承认)Spain as an independent state.
答案:recognised
5.I’m ____________(信服)of his honesty.
答案:persuaded
6.The river has been ____________(污染)with poisonous waste from local factories.
答案:polluted
7.The movie ____________(呈现)its characters in a way that I find it difficult to believe in.
答案:presents
8.The beaches are the island’s main ____________(吸引人的地方).
答案:attraction
9.In a dictionary the words are ____________(组织,排列)in alphabetical order.
答案:arranged
10.You should ____________(教育)your children to mind their manners.
答案:educate
.选词填空
achieve,set sail,get into trouble,in search of,frighten,recognise,attract,dive into,on the edge of,debate 1.Mr.Smith had committed a murder,for which he ________________.
【2017高考英语一轮复习(福建泉州专用)北师大版必修三《Unit7》强化演练知能闯关】相关文章:
★ 天津市武清区杨村第四中学2016届高考英语一轮复习语法专题十三《名词性从句》课件外研版
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(23)模块8 《Unit 23 Conflict》(含解析) 北师大版必修1
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(1)模块1 《Unit 1 Lifestyles》(含解析) 北师大版必修1
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(十八)必修3Module 6《Old and New》(外研版)
★ (安徽专用)2014届高考英语一轮复习方案 作业手册(8)模块3 《Unit 8 Adventure》(含解析) 北师大版必修1
★ 2014届高考英语一轮复习课时作业(一)必修1Module 1《My First Day at Senior High》(外研版)
最新
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-24
2017-04-21
2017-04-21